Serier: TAIF-podden

#5: Victor Johnson

Dags för det femte avsnittet av TAIF-podden. Gäst denna gång är målvakten och hemvändaren Victor Johnson. Han berättar bland annat om sin tid uppe i Boden men även om sin karriär från när han var liten till där han är nu samt reder ut hur hans namn stavas – en gång för alla. Kenny och…

Läs mer

#4: Fredrik Lindström

Det fjärde avsnittet bjuder på spännande historier om vår gäst Fredrik Lindströms karriär. Han berättar bland annat om sin tid som junior, varför han trivs så bra i Tranås och hur det var att få testa på spel i Hockeyallsvenskan. Dessutom får ni som vanligt de senaste nyheterna från sillyvärlden. Nu åker vi!

Läs mer

#3: Lukas Isaksson

I TAIF-poddens tredje avsnitt gästas vi av genombrottskillen Lukas Isaksson. Vi pratar om hans tid som junior i HV71’s organisation, juniorvärldsmästerskapen för klubblag i Ryssland, hans a-lagsdebut och mycket mera. Dessutom går vi i vanlig ordning igenom vad som hänt i sillyvärlden. Häng med!

Läs mer

#2: Emil Jidskog

I det andra avsnittet av TAIF-podden tar vi oss en pratstund med hemvändaren och årets första nyförvärv – Emil Jidskog. Han berättar om hans karriär, från barnsben fram till i dag, och hur han ser på den kommande säsongen i moderklubben Tranås AIF.

Läs mer

#1: Kalle Patriksson Stjernspetz

I det första avsnittet gästar Kalle Patriksson Stjernspetz från det nyskapade sportrådet. Tillsammans pratar vi om vad som hände föregående säsong och om lagbygget hittills. Dessutom presenterar vi exklusivt årets första nyförvärv! Detta vill ni inte missa!

Läs mer

Trailer: Välkommen till TAIF-podden!

I TAIF-podden pratar vi om allt som rör Tranås AIF Hockey. Vi diskuterar matcher, spelare, supportrar, taktiker och mycket mera. Vi försöker fånga helheten i föreningen – från skridskoskola till a-lag – och alla eldsjälar som sliter för laget i sitt hjärta. Dessutom är vår ambition att i varje avsnitt ha med minst en spännande…

Läs mer